Reus Verzekeringen – Exclusief

Heeft u naast uw youngtimer of oldtimer: een rietgedekte woning, kostbare inboedel, luxe jacht of een vakantiewoning? Dan bieden wij de juiste verzekeringsmogelijkheden voor uw eigendommen. Veel tussenpersonen en verzekeraars bieden slechts 1 verzekeraar, wij hebben samenwerkingen met tal van verzekeraars in het exclusieve segment. De verzekeringen die wij hierin bieden zijn speciaal afgestemd op uw wensen.

Waarom Reus Verzekeringen?

Wij richten ons op niches waarin verzekeraars niet thuis geven, zoals bijvoorbeeld met het verzekeren van rietgedekte of bijzondere woningen. Een rietgedekte woning is bijzonder, maar een moderne woning die gebouwd is onder architectuur verdient dezelfde aandacht. Voor gemeentelijke of rijksmonumentale woningen geldt exact hetzelfde.  Als specialistisch verzekeringskantoor willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn en blijven wij innoveren. Daarom geven wij graag advies met verstand van zaken en werken wij vol ambitie aan ons verzekeringskantoor.


Wij zijn sterk in:

  • Auto’s (oldtimers, youngtimers en sportauto’s).
  • Woningen (rietgedekt, monumentaal of onder architectuur).
  • Inboedel (kunst, antiek en verzamelingen).
  • Vakantiewoning (uw tweede woning in het buitenland).

Voorbeelden:

  • Ongekentekende auto’s (verzamelobjecten).
  • Woningen met met veel domotica.
  • Kunst verzamelingen.
  • Tweede woningen in heel Europa.

Wordt u niet begrepen door uw tussenpersoon/verzekeraar?
Wij helpen u graag!

Ons expertise, uw voordeel

Ons expertise in verzekeren binnen het exclusieve segment is groot. Wij zijn bekend met de mogelijkheden en onmogelijkheden die de reguliere verzekeraars hebben. Dagelijks hebben wij contact met klanten die tegen deze problemen aanlopen. Daarom helpen wij u graag met een passende oplossing.

Wilt u weten of u wij iets voor u kunnen betekenen? Dan denken wij graag met u mee.

Direct zaken doen?

Bel dan: 0183 – 201 115

Copyright © 2020 Reus Verzekeringen. Sommige rechten voorbehouden. Reus Verzekeringen is aangesloten bij de centrale organisatie Financieel Zeker en
werkt onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer: 12016626. Ons kantoor is ingeschreven bij de KvK
onder nummer 51047497 en bij het Kifid onder registratienummer 300.012172.