Opstalverzekering – Exclusief

Nederlandse verzekeraars richten zich alsmaar meer op schaalvergroting en digitalisering, door met gemiddelden te rekenen kunnen zij zich richten op de grote massa. Dit houdt automatisch in dat alles wat bijzonder is of afwijkt niet binnen hun werkwijze past. De verzekeringsmogelijkheden hiervoor zijn bij hen beperkt en het expertise ontbreekt veelal. Wij hebben wel het expertise en de mogelijkheden om uw woning op de juiste wijze te verzekeren, waarbij de voorwaarden zijn afgestemd op uw wensen.

Onze unieke mogelijkheden:

  • Woningen (rietgedekt, monumentaal of onder architectuur).
  • Tweede woningen binnen Europa.
  • Meeverzekeren van de tuin, het zwembad en garages/schuren.
  • Uitgebreide dekking voor vervangende woonruimte.

De voordelen:

  • Persoonlijk advies, desgewenst bij u thuis.
  • De beste afweging tussen premie en polisvoorwaarden.
  • Samenwerkingen met de beste verzekeraars in Europa.

Hoe worden exclusieve woningen verzekerd?

Het verzekeren van een exclusieve woning gaat nét iets anders dan bij een standaard woning. Bij een standaard woning wordt de inhoud in kuubs vermenigvuldigd met een bouwprijs per kuub, wat vervolgens de herbouwwaarde geeft. Bij een exclusieve woning gaat dit vaak niet op, de bouwkwaliteit is vaak van een hoger niveau of de woning is meer dan 1.000 m³ groot. Dergelijke formules lopen dan spaak. Daarom werken wij samen met inspecteurs die langskomen om uw woning te bekijken. Hierbij wordt gekeken naar het brandrisico, niveau van afwerking, de herbouwwaarde en worden brandpreventieve maatregelen besproken. Na het bezoek van de inspecteur is de offerte dus definitief.

Wordt u niet begrepen door uw tussenpersoon/verzekeraar?
Wij zijn u graag van dienst.

Ons expertise, uw voordeel

Ons expertise in verzekeren binnen het exclusieve segment is groot. Wij zijn bekend met de mogelijkheden en onmogelijkheden die de reguliere verzekeraars hebben. Dagelijks hebben wij contact met klanten die tegen deze problemen aanlopen. Daarom helpen wij u graag met een passende oplossing.

Wilt u weten of u wij iets voor u kunnen betekenen? Dan denken wij graag met u mee.

Direct zaken doen? Of persoonlijk kennis maken?

Bel dan: 0183 – 201 115

Zwembad / Jacuzzi / Sauna

Ook uw zwembad, jacuzzi of sauna vallen binnen de opstalverzekering en kunnen separaat worden meeverzekerd.

Copyright © 2020 Reus Verzekeringen. Sommige rechten voorbehouden. Reus Verzekeringen is aangesloten bij de centrale organisatie Financieel Zeker en
werkt onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer: 12016626. Ons kantoor is ingeschreven bij de KvK
onder nummer 51047497 en bij het Kifid onder registratienummer 300.012172.