Financieel Zeker

Reus Verzekeringen is aangesloten bij Financieel Zeker, een soft franchiseformule gevestigd in Veldhoven, Noord-Brabant. Via hen hebben wij schaalvoordelen waardoor wij ons minder hoeven bezig te houden met administratief werk en andere randzaken. Zij zorgen ervoor dat wij effici├źnter en rendabeler werken, hierdoor kunnen wij ons richten op onze kerntaak: Verzekeren! Onlangs zijn wij uitgeroepen tot beste verzekeringskantoor binnen de franchise.

Daarnaast hebben wij door onze samenwerking een hoge kwaliteit, continuïteit, brede toegang tot de markt van verzekeraars, marktkennis en ICT-kennis aan boord.


Via Financieel Zeker zijn wij dan ook aangesloten bij de AFM. Onze bedrijfsvoering wordt verricht onder de deskundigheidsverantwoordelijkheid van Financieel Zeker met Wft vergunning-nummer 12016626. Heeft u een klacht? Dan kunt u in eerste instantie terecht bij Financieel Zeker, mochten wij niet tot een passende oplossing komen dan kunt u terecht bij het Kifid, ook bij hen zij wij aangesloten.

Wij zijn uitgeroepen tot:

Beste kantoor in de categorie: Schadeverzekeringen 2015-2016

Qualiora Groep / Financieel Zeker

Het kan voorkomen dat u een polis van ons ontvangt waarop de naam van de Qualiora Groep of Financieel Zeker wordt genoemd. De formele naam van Financieel Zeker is de Qualiora Groep en de handelsnaam is Financieel Zeker. Ontvangt u een e-mail vanuit @vooruaanhetwerk.nl dan is dit verstuurd vanuit onze naam.

Copyright © 2019 Reus Verzekeringen. Sommige rechten voorbehouden. Reus Verzekeringen is aangesloten bij de centrale organisatie Financieel Zeker en
werkt onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer: 12016626. Ons kantoor is ingeschreven bij de KvK
onder nummer 51047497 en bij het Kifid onder registratienummer 300.012172.