Oldtimer verzekering

Door ons succes in de youngtimer verzekeringen hebben wij gekozen om ons specialisme ook toe te passen in de wereld van oldtimerverzekeringen. Omdat de oldtimer- en youngtimer branche door elkaar verwezen zitten en het niet exact duidelijk is wat een youngtimer is kunnen wij met onze ervaring veel betekenen. In 2014 zijn wij met Oldtimer-Verzekering.nl toegetreden tot deze markt en staat onze website vol met informatie die voor de oldtimerbezitter interessant is. Of het nu gaat over het beleggen in oldtimers of het taxeren van uw oldtimer.


Oldtimer verzekering (tot 7.500 kilometer per jaar)

Voor uw klassieker is er speciaal de oldtimer verzekering die rekening houdt met het feit dat u uw oldtimer koestert. U rijdt weinig kilometers, stalt uw oldtimer in de winter en gaat met extra zorg met uw oldtimer om.

  • De goedkope oldtimerverzekering.
  • Speciaal voor de hobbymatige rijder.
  • Geen schadevrije jaren nodig.
  • Verzekeren op basis van taxatiewaarde.
  • Lage kilometers, lage premie.

Oldtimer verzekering ( > 10.000 kilometer per jaar)

Niet hetzelfde als een oldtimer verzekering maar eerder een mix tussen de oldtimer verzekering en de autoverzekering. Gericht op de dagelijkse rijder die ook gek is op zijn oldtimer en deze wel op taxatiewaarde wil verzekeren.

  • De maatwerk oldtimerverzekering.
  • Speciaal voor de dagelijkse rijder.
  • Schadevrije jaren zorgen voor een lage premie.
  • Verzekeren met het taxatierapport.
  • Hoge kilometrages zijn geen probleem.

Weet u niet wat de beste oldtimer verzekering is voor uw klassieker? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Uw oldtimerverzekering vergelijken

Onze vergelijker is de meest uitgebreide vergelijker voor uw oldtimerverzekering. Wij berekenen meer dan 15 oldtimerverzekeraars en zijn hiermee de grootste vergelijker in de oldtimer branche. Iedere maand controleren wij of er nieuwe verzekeraars en/of tussenpersonen beschikbaar zijn die hun oldtimerverzekering beschikbaar willen stellen. Op deze manier maakt u de meest volledige vergelijking voor uw oldtimer, wel zo makkelijk.

Ons netwerk, uw voordeel

Ons netwerk in de oldtimer branche is groot. Dagelijks hebben wij contact met autoliefhebbers (onze klanten), maar ook met taxateurs, beveiligingsbedrijven, verenigingen, verzekeraars en tussenpersonen die onze passie delen: auto’s.

Wilt u weten of u het juiste taxatiebureau inschakelt of wilt u simpelweg even controleren of uw oldtimerverzekering lijn is met de markt. Dan denken wij graag met u mee.

porsche-911-targa-300x225

Wilt u meer weten over het verzekeren van oldtimers?
Kijk dan op onze website: Oldtimer-Verzekering.nl


Direct zaken doen? Bel dan: 0183 – 201 115

Copyright © 2020 Reus Verzekeringen. Sommige rechten voorbehouden. Reus Verzekeringen is aangesloten bij de centrale organisatie Financieel Zeker en
werkt onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer: 12016626. Ons kantoor is ingeschreven bij de KvK
onder nummer 51047497 en bij het Kifid onder registratienummer 300.012172.