Youngtimer verzekering

Sinds 2011 zijn wij actief met het verzekeren van youngtimers. Begonnen als aanbieder van enkel 1 verzekeraar bieden wij nu de meest volledige vergelijking voor uw youngtimer. Zo hebben wij 15 verzekeraars voor uw hobbymatige youngtimer (tot max 7.500 km per jaar) en 13 verzekeraars voor uw dagelijkse youngtimer (vanaf 10.000 km per jaar). Of u nu een particuliere rijder bent of een ondernemer bent die gebruik maakt van de youngtimer regeling. Wij hebben altijd voor u een passende oplossing.


Youngtimer verzekering ( tot 7.500 kilometer per jaar)

De youngtimer verzekering tot 7.500 kilometer per jaar is bedoeld voor de hobbymatige/recreatieve rijder die hiernaast een andere auto heeft voor dagelijks gebruik. Deze auto’s staan veelal binnen en komen met mooi weer naar buiten.

 • Direct online verzekeren.
 • Speciaal voor recreatief gebruik.
 • Geen schadevrije jaren nodig.
 • Verzekeren inclusief BTW.
 • Taxatierapport 3 jaar geldig.
 • Lagere kilometers geeft een lagere premie.

Youngtimer verzekering ( > 10.000 kilometer per jaar)

De youngtimer verzekering boven de 10.000 kilometer per jaar is bedoeld voor de dagelijkse/zakelijke rijder die de youngtimer dagelijks gebruikt en deze het hele jaar door gebruikt. De auto wordt het hele jaar door intensief gebruikt.

 • Maatwerk verzekeren.
 • Speciaal voor dagelijks/zakelijk gebruik.
 • Schadevrije jaren zijn nodig.
 • Verzekeren inclusief of exclusief BTW.
 • Taxatierapport 2 jaar geldig.
 • Mogelijkheid tot onbeperkte kilometers.

Uw auto is nog geen youngtimer? Geen probleem wij kunnen iedere auto op taxatiewaarde verzekeren, ongeacht de leeftijd van de auto!

Taxatiewaarde

Om achteraf geen discussie te krijgen over de waarde van uw youngtimer verzekeren wij op basis van taxatiewaarde. Zo geeft u de verzekeraar nooit de ruimte om af te wijken van deze getaxeerde waarde, een onafhankelijke partij heeft tenslotte de waarde van uw auto vastgesteld.

Wilt u liever op basis van dagwaarde of aanschafwaarde verzekeren? Dan kunnen wij altijd een passende aanbieding maken.

Reparatie bij uw specialist

Sommige youngtimerverzekeraars rekenen een eigen risico van wel € 500,- indien u niet naar een Schadegarant aangesloten hersteller gaat of keren zelfs niet uit. Wij begrijpen dat u zich liever niet bezighoudt met ‘kleine letters’ en daarom adviseren wij u graag in het maken van de juiste keuze.

U bent helemaal vrij in het kiezen van een eigen risico. Zo kunnen u een eigen risico aanbieden wat varieert van € 125,- tot maximaal € 2.500,- Daarnaast bent u helemaal vrij in het kiezen van aanvullende dekkingen voor uw youngtimer.

motorblok

Wilt u meer weten over het verzekeren van youngtimers?
Kijk dan op onze website: Youngtimer-Verzekering.nl


Direct zaken doen? Bel dan: 0183 – 201 115

Copyright © 2020 Reus Verzekeringen. Sommige rechten voorbehouden. Reus Verzekeringen is aangesloten bij de centrale organisatie Financieel Zeker en
werkt onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer: 12016626. Ons kantoor is ingeschreven bij de KvK
onder nummer 51047497 en bij het Kifid onder registratienummer 300.012172.