Reus Verzekeringen is niche-verzekeraar en richt zich op het verzekeren van bijzondere auto’s en rietgedekte woningen. Als specialistisch verzekeringskantoor willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn en blijven wij innoveren. Daarom geven wij graag advies met verstand van zaken en werken wij vol ambitie aan ons verzekeringskantoor.

Meewerkstagiair HBO FSM voor onze afdeling oldtimers.

Omschrijving van ons bedrijf

Reus Verzekeringen heeft meerdere online labels waarop dagelijks klanten zoeken naar de beste verzekering voor hun situatie. De stageopdracht richt zich op Oldtimer-Verzekering.nl, gespecialiseerd op het verzekeren van oldtimers. Jij krijgt binnen onze organisatie jouw eigen verantwoordelijkheid en vrijheden. Wij zorgen ervoor dat jij commercieel kan groeien tot een echte specialist die zijn vak verstaat.

Aanleiding van de opdracht

Door de groei van ons klantenbestand staat 2017 vol met uitdagingen waarbij wij de hulp van een FSM’er goed kunnen gebruiken. Wil jij onderdeel uitmaken van een jong, dynamisch team en ben jij leergierig, gedreven en een beetje autogek? Dan zoeken wij jou! Met deze stage zul je zeker een goed beeld krijgen van de verzekeringswereld en haar kansen. Wij kunnen alvast verklappen dat er genoeg kansen zijn!

Omschrijving van de opdracht

De werkzaamheden zijn divers, zoals dit normaal is binnen de verzekeringsbranche. Doordat wij vergevorderd zijn in onze automatisering hebben wij géén scan-werk. Daarnaast is een groot deel van ons administratieve werk geoutsourced. Op deze manier blijft er veel tijd over voor klantcontact. Jij krijgt rechtstreeks klantencontact met bezitters van oldtimers: een bijzondere, leuke doelgroep. Aan de volgende werkzaamheden kun je denken:

Eigenlijk alle veelvoorkomende werkzaamheden die het mogelijk maken om een verzekeringskantoor draaiende te houden. Naast de gangbare werkzaamheden is het ook mogelijk dat je een opdracht krijgt die je voor school dient uit te voeren. Je loopt stage op ons kantoor in Gorinchem.

Wat bieden wij:

Geïnteresseerd?

Mail dan je CV en motivatie naar Mark Reus: info@reusverzekeringen.nl

Copyright © 2019 Reus Verzekeringen. Sommige rechten voorbehouden. Reus Verzekeringen is aangesloten bij de centrale organisatie Financieel Zeker en
werkt onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer: 12016626. Ons kantoor is ingeschreven bij de KvK
onder nummer 51047497 en bij het Kifid onder registratienummer 300.012172.